IMG_20230530_174621

Tryghedsvanding med nærpoliet

Efter skyderiet blev der arrangeret en omfattende tryghedsvandring i Solbjerg Have med politiet, der skulle give beboerne mulighed for at udtrykke deres bekymringer ved at bo i området. Desværre var interessen for arrangementet noget lavere end forventet. Kun to beboere mødte op til vandringen, og den ene af dem deltog primært for at se, hvad al snakken om utryghed handlede om. Personen følte sig faktisk ikke utryg ved at komme hjem fra arbejde ved midnatstid.

Der blev indkaldt til en efterfølgende debat om tryghed i Solbjerg Have, men desværre deltog ud over bestyrelsen og driftspersonalet ingen beboere. Derfor blev forfriskningerne serveret udenfor på “torvet” til de tørstige.

Til gengæld var der mange børn, unge og voksne, der fik mulighed for at hilse på politiet, hvilket var virkelig spændende og lærerigt for alle. Det var en fantastisk mulighed for at få et nærmere indblik i deres arbejde og skabe en positiv interaktion med lokalsamfundet.

Det var virkelig hyggeligt, at politiet kom og viste deres nyeste udstyr frem. Børnene syntes, det var sjovt at få lov til at tænde sirenen og opleve det hele. Men ærligt talt, der var meget få tegn på utryghed i Solbjerg Have. Det er faktisk et dejligt sted at bo. Det var en god dag!

I en af pauserne fra bilernes høje sirener kunne man også nyde vores hyggelige gårdhave, som er blevet grøn igen efter vinteren. En stor tak til dem af jer, der passer på vores have og gør den endnu smukkere. Det er dejligt at have sådan et fredeligt og smukt sted midt i vores boligområde.